Sandnes Ulf kommer til EXTRA Arena

Gjensyn med gamle kjente mandag.

Forrige møte med Sandnes Ulf var siste serierunder i fjor. Da tok de turen til EXTRA Arena en kald desemberettermiddag.

Ranheim hadde det meste av banespillet, men skapte kun noen små farligheter foran gjestenes mål. Etter halvtimen skrudde Ranheim opp tempoet og skapte to gode sjanser ved Ole Sæter og Daniel Kvande.

Lagene gikk målløse til pause. Ti minutter ut i den andre omgangen kontret Sandes Ulf. Ranheim fikk avklarert i første omgang, men bortelaget hadde etablert seg høyt i banen og til slutt havnet ballen hos Kronberg som banket ballen i mål - via en ranheimspiller.

Billett til mandagens kamp skaffer du her

20 minutter før slutt hadde Ranheim gjort et trippelbytte som skulle vise seg å gi resultater. Først var det innbytter Lopez som løp fremover med banen for å bli meid ned, men dommer viste fordelsparagrafen da ballen havnet videre til Sivert Solli. Han sendte en stikker gjennom til Ole Sæter som chippet ballen over keeper til utligning.

Flere mål ble det ikke, og Ranheim hadde sikret seg 4.plass i OBOS-ligaen og kvalifisering til Eliteserien.

Siden sist

Sandnes Ulf har, som Ranheim, ikke hatt poengfangsten med seg i de første 10 kampene av årets OBOS-liga. Laget fra Rogaland ligger før runden på en 13. plass med 10 poeng - samme poengsum som Ranheim men med bedre målforskjell.

Ulf tok et sterkt hjemmepoeng forrige runde da de holdt Aalesund til 0-0 på eget gress. Forrige seier kom 18. juni da de vant 2-1 mot Stjørdals-Blink, noen mil nord for EXTRA Arena.

På mandag kommer de lyseblå til Ranheimsfjæra med fire trøndere i troppen. I deres forsvar finner vi to eks ranheimsspillere og en tidligere Levanger-spiller. Jørgen Øveraas Olsen dro tilbake til Sandnes Ulf etter oppholdet i Stabæk forrige sesong, mens vår leiesoldat fra RBK i fjor Torbjørn Heggem har i år valgt å spille i den lyseblå drakta. Sammen med Espen Hammer Berger utgjør de tre en forsvarstreer i deres 3-5-2-formasjon. Den fjerde trønderen er Horenus Tadesse som er på lån fra Kristiansund. Tadesse har spilt for Verdal og Levanger før han før forrige sesong signerte for Kristiansund.