Sandnes ULF vinner igjen

Frisk åpning av Ranheim, men reiste hjem uten poeng i bagasjen. Det var Sandnes ULF som scorte målene og stakk av med alle 3 poengene (Arkivfoto)

Kampen åpnes med frispark i god posisjon for Ranheim. Daniel Kvande tar frisparket, som slås godt inn foran Sandnes ULF-målet, heades ut til motsatt side. Ranheim får nytt frispark i samme posisjon på motsatt side etter en dytt i ryggen. Denne slås også godt inn for målet, men heades unna av forsvaret.

Ranheim med den første store sjansen

Ranheims første store sjanse kommer etter 10 minutter der vi får etablert godt spill i lengderetning. Michael Karlsen får den feilvendt, klarer å vende opp og prøver å skyte, blokkeres til Mads Reginiussen som legger over ULF-forsvaret til Gjertsen som må bruke to touch for å skyte. Skuddet går via ULF-bein til corner, som slås altfor langt bak i feltet.

Ranheim fortsetter med offensive initiativ uten å komme til de store sjansene. Da er det  Sandnes ULF som får den store sjansen etter kast, som legges godt inn foran Ranheims-målet, der stiger Oddbjørn Skartun høyest, header hardt mot lengste, vår sisteskanse Even Barli henger med på notene og skyver ballen til corner.

Så er det Ranheim som kommer til en god mulighet igjen. Ballen vendes fra venstre til høyre Mads plukker ned, spiller ned til Witry, han tar den med seg inn i banen før han skyter, men ballen går like over.

God ULF-periode

Sandnes med en god periode av kampen. Har tre gode muligheter før det smeller i mot. Først fyrer Sandnesspillerne av noen prosjektiler som går like over, så i tverrliggeren før Sellin igjen dukker opp. En ULF-spiller header ballen ned til Sellin som avanserer mot høyre for 16.meteren før han fyrer av gårde et skudd til side for Barli og i mål. 1-0.

ULF får en ny god sjanse til å øke ledelsen ved at Skartun krangler med seg ballen alene mot Barli som holder oss inne i kampen med god beinparade.

Stor sjanse etter få sekunder av 2.omgang. Det vinkles godt på venstresiden. Ballen dukker til slutt opp til Reginiussen som fyrer av på første, ballen skytes like utenfor.

Kampen bølger med store sjanser i begge ender av banen. Det er Sandnes ULF som kommer høyt i banen, får et par muligheter før en ufarlig avslutning skytes midt på Even Barli. Deretter kommer det en ny suser fra Reginiussen, men igjen skytes den like over vertenes mål. Witry også med skudd, siktes inn mot nærmeste kryss og ULF-keeperen må avgi til corner.

Det er Sandnes ULF som tar mer tak i kampen, de klarer å opprettholde mest ro med ballen,  skaper de fleste sjansene og vil mest utover 2.omgang. Det ble ekstra tungt når Sellin header igjennom Eriksen som også får komme alene med vår sisteskanse og setter høyt over Barli i nettaket til 2-0.