Seier i dagens første kamp

Ranheim - Stjørdals-Blink 1-0 (1-0)

Ranheim startet oppgjøret ved å prøve å ta tak i kampen, men sleit med å spille seg gjennom på den siste tredjedelen i starten av første omgang, men etter halvspilt omgang kom Haugen seg fri nede på dødlinjen, og kun en meget god sklitakling av en av bortelagets spillere, hindret Hou å få pasningen i drømmesituasjon.

Etter en halvtime vartet Ranheim opp med et vakkert angrep som endte opp hos Bye som satte inn 1-0.

Resten av omgangen var det Ranheim som hadde initiativet i kampen, men bortelaget forsvarte seg godt, og Ranheim kom ikke til de store sjansene, før på overtid, da Haugen fra skrått hold avsluttet på keeper som fikk avverget til corner.

Bortelaget gikk ut i hundre fra start i andreomgang, og spilte seg til to sjanser de første ti minuttene av omgangen. Den første sjansen var et skudd som gikk rett på Nilsen, mens den andre var et forsøk på en kunstscoring, et saksespark fra 16 meter gikk til side for mål. Bare tre minutter senere spilte Blink seg til sin hittil største sjanse, men skuddet fra syv meter gikk over Ranheims mål. Etter dette løftet Ranheim seg, og da det var spilt ca halveis av omgangen kom Ranheim til en stor sjanse, da Skuseth ruvet høyest i feltet, men headet over mål. Da det gjenstod et lite kvarter av kampen, kom Mogensen alene med keeper, han prøvde å runde Blinks sisteskanse, men keeperen var med på notene, og avverget Mogensens første scoring i Ranheims drakten.

På overtid kom bortelaget til en god skuddmulighet, men Nilsen i Ranheim målet vartet opp med en kanonredning og fikk slått til corner, og det endte med 1-0 seier i dagens første kamp..

Laget: Nilsen, Haugen, Slørdahl, Skuseth, Kvithyld, Hou, Emilsen, Skjelbred, Solli, Bye (Mogensen 70 min), Gaustad.