Seier i første treningskamp

Ranheim tok turen til Kristiansund for årets første treningskamp. En kamp flere nye spillere fikk vist seg frem. (Foto: Kristiansundbk.no)

Ranheim åpnet lørdagens treningskamp best. Etter fem minutter ble Brattbakk spilt fri på høyrekanten, men pasningen inn i feltet fant ikke en medspiller. Kun to minutter senere var det motsatt kant, Vegard Erlien, som fanget opp en KBK-pasning og satte fart inn mot midten. Vingen sentret ut til venstre hvor Reginiussen hadde funnet plass. Skuddet fra Ranheims kaptein ble reddet av keeper. På den påfølgende corneren var det Rismark som kom til avslutning, men headingen traff tverrliggeren.

Så var det hjemmelaget sin tur til å skape sin første sjanse. Anført av KBKs trøndere slo Sander Kartum motsatt til Christoffer Aasbak som banket til fra utenfor sekstenmeteren, men backen traff "bare" tverrliggeren.

Etter en god start fra Ranheim kom nå Kristiansund mer med i kampen og fikk holde mer på ballen, uten å skape noen større målsjanser.

Etter en drøy halvtime avanserte Erlien fremover i banen og slapp ballen gjennom til Marcus Mehnert som la ballen enkelt forbi KBKs keeper og 0-1.

Kristiansund var nære utligning på tampen av omgangen, først ved tidligere Ranheim-spiller Ivar Furu som headet utenfor etter en corner, så ved Kastrati som fikk vendt opp innenfor sekstenmeteren men Tangvik fikk slått unna.

Sugen på gode opplevelser igjen? Få med deg alle kampene fra stadion med sesongkort. Kjøp sesongkort her.

Et helt nytt KBK-lag entret banen i andre omgang, mens Ranheim gjorde seks bytter. Inn kom Lenes, Melkersen, Lopez, Williams, Langås og Lundal og ut gikk Tangvik, Tromsdal, Tønne, Erlien, Kvande og Eggen Rismark.

KBK fikk flyttet flere spillere offensivt i banen og med høyere balltempo, presset de Ranheim lave i åpningsminuttene. Ti minutter ut i omgangen fikk innbytter Melkersen en stor sjanse da han ble spilt alene med keeper, men KBKs sisteskanse fikk ryddet opp.

Knappe fem minutter senere fikk leiesoldat Melkersen en ny sjanse etter flott veggspill med Brattbakk og denne gangen satt den for stjørdalingen. 0-2.

Ranheim hadde altså gjort ytterligere tre bytter etter ca timen. da var det Alseth, Reginiussen og Mehnert som forlot banen og Knudsen, Bartell og Karlsen kom inn.

Ti minutter før slutt var Ranheim på ferde igjen. Williams sentret inn i sekstenmeteren til Karlsen som vendte vekk KBKs forsvarspiller før han banket ballen ned i nærmeste hjørne.

Dermed ble det 3-0-seier i årets første treningskamp. Neste kamp er mot Rosenborg 21. april.