Seier i første turnering

Gatelaget reiste onsdag til Molde for å spille turnering mot Molde, HamKam, Kristiansund og Ålesund.

Med 2 ledere og 10 spillere var det en spent gjeng som satte kursen mot Molde. Vi var tidlig framme  på Scandic Seilet hotel onsdag ettermiddag slik at vi hadde litt tid å hvile før kveldens program.

Onsdag kveld var det en middag for lagene som ankom Molde denne dagen. Under middagen ble det gitt litt informasjon om cupen. Det var Moldes tidligere spiller Knut Olav Rindarøy som nå er leder for Moldes gatelag. I tillegg kom Molde trener Erling Moe og snakket litt om hvordan klubben jobbet på daglig basis. Så med en utrolig god middag i magen, og mange kloke ord til ettertanke, tok vi kvelden for å være best mulig rustet til morgendagens turnering.

Torsdag morgen startet kampene klokken ti i Akerhallen. Vi møtte Kristiansund i første kamp, og det vistes tydelig at vi kun hadde en treningskamp mot Hveita United i bagasjen før vi dro hjemmefra, samspillet satt ikke helt som det skulle, Men med mange gode prestasjoner hadde vi overtaket i kampen, dessverre raknet det mot slutten og vi tapte 4-3.

Så var det klart for Ålesund i dagens andre kamp, og med bedre samspill og god lagmoral gikk vi av med seieren til stor glede.

Og i dagens tredje kamp møtte vi HamKam , og nå begynte samspillet å sitte, noe som førte til dagens andre seier. Og med kun en kamp igjen å spille, motstander Molde, og vi måtte ha minimum uavgjort for å nå finalen. Og med det sure tapet mot Kristiansund i bakhodet,  var det en konsentrert gjeng som gikk ut på banen mot Molde. Det sto 2-1 til oss til pause, og i andreomgangen løsnet spillet skikkelig og det ble en fortjent seier, noe som gjorde oss klare for et finaleoppgjør mot ethittil ubeseiret Kristiansund.

Finalen: før finalen fikk vi beskjed om at det skulle spilles 2 omganger på 15min hver, og straffesparkkonkurranse om uavgjort etter full tid. Vi startet finalen bra og ved pause var det jevnt .  Og Kristansund var et godt lag, men i pausepraten la vi en plan, som viste seg og være effektiv, så i løpet av første halvdel av finalen styrte vi kampen og ledet 4-2. Og vi begynte å skulle sikre seieren, men så skjedde det som ikke var en del av planen, etter en kommunikasjonsfeil i forsvaret utlignet KBK til 4-3. Fortsatt var det fem minutter igjen av  kampen, og vi merket at reduseringen var som bensin på bålet for de. To-tre minutter før slutt klarte de på godt vis og trykke oss bakover og utligninger til 4-4. Etter KBK utlignet fikk vi spilt oss til en sjanse, men dessverre klarte vi ikke å omsette den i mål, og det gikk mot  straffesparkkonkurranse.

Undertegnede er keeper på gatelaget, og utnevner seg selv som matchvinner i straffesparkkonkurransen da han tok 4 av 5 straffespark.

Etter en utrolig flott tur, og en skikkelig bra jobb av alle ti menn og to kvinner, måtte vi begynne å tenke på hjemreisen. Vi ble tilbudt komle på i Akerhallen etter dusjing, men da sa laglederne at vi heller stoppet et sted på vei hjem og spiste det vi ville ha. Tror ikke Sandvik selv hadde så  særlig lyst på komle. Så Sandvik googlet seg fram til nærmeste  til  nærmeste restaurant  der alle mann og kvinner kunne bestille hva de ville ha siden det ble gull. Vi hadde omtrent hele stedet for oss selv, og hadde en siste bra kongemiddag  så før vi satte oss i bilene og kjørte i et strekk hjem, alle sammen ble faktisk kjørt fram til døra før vi tok farvel for denne gang. Lørdag morgen reiser vi til Hamar for å spille treningskamp mot HamKam.