Seier i lokalderbyet

Ranheim - Stjørdals-Blink 2-1 (foto: Jørn Engberg)

Etter to nydelige sommerdager, var det duskregn, vind og 13 grader i fjæra søndag da Ranheim og naboen fra Stjørdal-Blink startet årets andre derby mellom lagene.

Ranheim gikk rett i strupen på bortelaget, og allerede etter tre minutter kom de blå til en stor sjanse ved Vegard Erlien, men bortelagets keeper vartet opp med kampens hittil beste prestasjon da han avverget scoring.

Da det var spilt i 15.min hadde Ranheim mest ball, og var nære en stor sjanse flere ganger.

De fortsatte å holde ballen i laget, men det var tydelig at bortelaget hadde gjort leksa si i hvordan forsvare seg mot Ranheim.  Etter en drøy halvtime spilles Erlien alene med keeper, som nok engang vartet opp med en god redning.

Omgangens siste sjanse var det bortelaget som sto for, men en klasseredning hindret scoring rett før hvilen.

Ranheim kom på banen til andre omgang med samme mannskap som avsluttet den første.

To minutter ut i omgangen tok bortelaget ledelsen etter en scoring av Mads Lillebo.

Ranheim med stor sjanse til utligning på frispark etter 60.min. Dessverre gikk headingen fra kloss hold midt på keeper.

Og etter 73.minutter utlignet Ranheims kaptein, etter glimrende forarbeid av Erlien.

Ranheim fortsatte angrepsspillet sitt, og tre minutter etter utligningen, satte Vegard Erlien iskaldt inn 2-1 til Ranheim.

Ranheim kunne raskt scoret et mål til før slutt, men en fantastisk god Blink keeper fikk avverget det.

Laget: Laget: Nicklas Frenderup, Sivert Solli , Sondre Langås, Christian Eggen Rismark, Erik Tønne, Mads Reginiussen, Jacob Tromsdal, Ruben Alte ( Magnus Høiseth 83.min) Simon Marklund( Henrik Loholt Kristiansen 58.min), Vegard Erlien, Marcus Mehnert