Seier i Raufoss

Ranheims rekrutter vant mot Raufoss 2 mandag.

Kampen kunne ikke åpnet bedre for bortelaget, som etter knappe to minutter fikk kveldens første scoring ved Erlend Sørhøy etter godt forarbeid av Glenn Walker.

En halv time senere kom Kosberg alene med Raufoss' keeper, men avslutningen ble reddet. Returen endte i føttene til Sondre Sørløkk som fikk en enkel jobb med å doble ledelsen.

Tre minutter etter hvilen kom Sørhøy gjennom på sin venstre side og fant Johann Kosberg inne i boksen, som stanget inn Ranheims tredje mål. 4-0 kom etter 56 minutter på straffespark fra Sørløkk etter at Saugestad ble felt.

Raufoss fikk sin redusering syv minutter før slutt, men alle poengene blir med bussen hjem til Ranheim og EXTRA Arena.

Trener Tarjei Smågesjø var fornøyd med at laget slo tilbake etter hjemmetapet for Kongsvinger 2 forrige uke. - Vi spiller en veldig god første omgang og viser mye bra Ranheim-fotball, sa Smågesjø etter kampen.

- I dag var det en revansjesugen gjeng som gikk utpå banen, som sammen med spilleglede og løpskraft løser motspillet med gjenkjennbart angrepsspill.

K A M P F A K T A

2’ MÅL: 0-1 Sørhøy
32' MÅL: 0-2 Sørløkk
48' MÅL: 0-3 Kosberg
56' MÅL:  0-4 Sørløkk (Straffe)