2018-Ranheim-Kolstad-Solli

Seier i serieåpningen for Ranheim 2

Ranheim 2 var vertskap for Vuku i årets første kamp i 4divisjon Kampen endte med en solid prestasjon og en komfortabel 9-0 seier til Ranheim

Perfekte forhold da våren ankom for fullt da Ranheim serieåpnet i 4divisjon.
Ranheim tok tak i kampen fra start til slutt,  og det var ikke spilt mange minutter før Jacob Tromsdal serverte Sivert Solli til 1-0. Ranheim fortsatte å dominere, anført av en frisk Sivert Solli. Han noterte seg for 3mål til og en målgivende til Oskar Andreassen før pause, samtidig som Vuku scoret et selvmål og Øyvind Alseth satte inn et straffespark. 7-0 til pause.

Ranheim gikk ut på samme måte i andreomgang og rullet opp angrep etter angrep. Birger Morud serverte Mantas Petruska til 8-0, før Mantas stjal ballen fra forsvaret og satte inn 9-0 alene med keeper. Vuku la seg mer og mer kompakt og slapp ikke til flere mål. Ranheim 2 gjennomført en helproff opptreden og fortsatte å jobbe med utvikling i eget spill til fløyta gikk.