Seier i seriepremieren

Ranheim innledet OBOS-ligaen 2017 med tre poeng.

Annonse:

I det kulturminister Linda Hofstad Helleland klippet snora for den offisielle åpningen av EXTRA Arena entret et sultent Ranheim-lag gressmatta.

Ranheim gikk ut med stor intensitet og skapte et par halvfarligheter innledningsvis. Etter 14 minutter kom kampens første målsjanse. Ranheim kombinerte godt på høyresiden og Witry fikk slått ballen inn i feltet til Michael Karlsen. Avslutningen fra spissen traff klokkereint i tverrliggeren.

Knappe kvarteret etter fikk Karlsen satt ballen i mål, men dommeren annullerte for offside. Igjen var det Witry som fikk slått inn i feltet, og Mads Reginiussen fikk satt panna til. Strømmens keeper reddet headingen, og en offsideplassert Michael Karlsen fulgte opp med å sette ballen i mål. 

Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

Det skulle ikke gå mange minuttene av den andre omgangen før Ranheim fikk scoringen de jaktet. Og det var vel ingen overraskelse at det var Michael Karlsen som reåpnet scoringskontoen for Ranheim. Et hurtig Ranheimangrep gikk via Blakstad og ut til Witry på høyrekanten. Backen slo knallhardt inn i boksen og ballen endte til Karlsen på bakre stolpe, og fra kort hold gjorde spissen ingen feil. 

Ranheim fortsatte å kjøre kampen, og spesielt gjennom vår høyreside, hvor Witry var involvert i det meste av det som ble skapt offensivt. Dessverre for Ranheims del, endte angrepene kun i noen farligheter og småsjanser, og Ranheim fikk ikke sjans til å punktere kampen.

I stedet rev bortelaget til seg initiativet de siste 20 minuttene. De hadde flyttet opp flere folk i angrepsrekka og satset på å slå langt opp fra eget forsvar. Men Ranheims forsvar, anført av kaptein Eggen Rismark, fikk ryddet unna det som kom. 

Ranheim med flere muligheter til å kontre inn kampens andre mål, men oppspillene og spillet ble litt for upresist. 

Etter 93 minutter blåste dommer Tennøy i fløyta for siste gang i kampen, og Ranheims spillere, trener og Kulturminister Helleland kunne juble sammen med de fremmøtte på EXTRA Arena for tre poeng i seriepremieren.

LAGET:

Barli

Witry - Kvande - Eggen Rismark - Foosnæs

Reginiussen (Eek 90') - Blakstad - Løkberg

Rye (Riksvold 74') - Karlsen (Flatgård 84') - Gjertsen

Annonse fra Obos-ligaen: