Seier i toppkampen

Ranheims rekrutter slo Rosenborg 2 mandag kveld. - All ære til guttene, sa en fornøyd Tarjei Smågesjø etter kampen.

Før dagens kamp lå Ranheim på topp av Norsk Tipping Ligaen avd 5, sammen med Gjøvik-Lyn og Kolstad på lik poengsum. Rosenborg 2 lå bare poenget bak.

Etter bare to minutter skulle vi få kampens første scoring da Rosenborg kom seg fri på høyresiden etter fint spill. Inne i feltet ventet Teodor Haltvik som fikk ballen forbi Lenes og i mål.

Det var gjestene som hadde initiativet de første tyve minuttene, og Ranheim slet med å spille seg fremover i banen. Men så etter 24 minutter kom Sondre Sørløkk i godt driv fremover og slapp ballen perfekt til Ivar Sollie Rønning som alene med keeper sendte ballen videre til Mathias Myrvang Nielsen og han gjorde ingen feil og vi var like langt.

Nå var Ranheim mer med og sakte med sikkert greide hjemmelaget å kjempe seg til et spillemessig overtak. Fem minutter før pause ga den harde innsatsen lønn til de blå. Ranheim hadde omringet Rosenborgs sekstenmeter og til slutt endte ballen til Johan Kosberg som hadde lurt seg inn bak RBKs forsvar som stod med hendene været og ropte på offside. De ble ikke hørt og Kosberg kunne sette inn 2-1.

Ranheim åpnet også andre omgang best og utnyttet rom for de hurtige kantene. Det ga et par store målsjanser men uten uttelling. Rosenborg fikk etter hvert holde mer i ballen - uten å skape sjanser.

I stedet kunne Ranheim, igjen ved Johan Kosberg, få nettkjenning og dermed spikeren i kista. Innbytter Mikkel Aasbø hadde vært på banen i et par minutter da han mottok ballen på høyresiden og slo inn foran mål hvor Konrad Ven Hansen kom stupende. Ballen gikk over han og til Kosberg som chippet ballen over Østbø og i mål.

Dermed befestet Ranheims rekrutter tabelltoppen i Norsk Tipping-ligaen.

Ranheim 2 - Rosenborg 2 3-1 (2-1)