Seier over naboene i generalprøven

Ranheim tok turen over den gamle fylkesgrensa til Stjørdal for generalprøve før OBOS-ligaen sparkes i gang om en uke.

Det tok kun drøye fem minutter før Ranheims første mål var et faktum. Michael Karlsen var mannen bak 1-0-ledelsen til Trondheimslaget.

30 minutter senere var det høyreback Øyvind Alseth sin tur. Høyrebacken forserte fint mot 16-meteren, mens Blink-spillerne lot han fyre av et skudd fra 17-18 meter som svenske Jonatan Johansson i Blink-buret ikke kunne redde.

Hjemmelaget produserte ikke de store sjansene, men var småfarlige på kontringsmulighetene de fikk. Allikevel var det de blå fra fjæra som dominerte det meste av første omgang.

Også i andre omgang var det gjestene som hadde ballen mest, og Blink kom kun på sporadiske besøk innenfor 16-meterområdet på motsatt side. Etter 75 minutter hadde Ranheim nok en ball inne i målnettet, men dommeren hadde allerede avblåst spillet ettersom ballen i forkant hadde vært over dødlinjen.

Ranheim hadde også flere andre sjanser, og var nærmere både tre og fire null enn Stjørdals-Blink redusering.

Dommeren blåste av på 2-0 og seier til Ranheim i generalprøven før lagene møtes om nøyaktig en uke.