Seieren glapp på slutten - igjen

"Alle" trodde at Andreas Rye hadde gitt Ranheim tre poeng med sin scoring, men bare minutter senere ble det svikt på defensiv dødball.

Annonse:

"A game of two halfs" er det noe som heter på godt norsk. I første omgang styrte Ranheim det aller meste mot Florø, men omgangen endte målløs.

Bare etter fire minutter kom kampens første sjanse for Ranheims del. Mads Lillebo fikk avsluttet inne i sekstenmeteren, men ballen gikk over mål.

Flere store sjanser

Senere fikk både Mads Reginiussen og Michael Karlsen sine sjanser til å gjøre mål, men omgangens største sjanse stod Øyvind Storflor bak. Simen Sandmæl fikk frispark på hjørnet av sekstenmeteren og prøvde skuddfoten. Keeper var sjanseløs, men ballen traff klokkereint i krysstanga.

Andre omgang tilhørte Florø. De tok tak fra start etter hvilen, men kom seg ikke til de store scoringssjansene. Størst sjanse fikk toppscorer Kupen da han kom alene med Barli, men et dårlig touch fikk han og det var nok til at Ranheims målvakt fikk stanset angriperen.

Ti minutter før slutt endte ballen over til innbytter Andreas Rye og alene med keeper satt han ballen kontrollert inn i nettmaskene til sitt første mål for Ranheim på seniornivå.

Florø svarer kort tid senere

I forrige serierunde mot Elverum, snudde Ranheim kampen, men seks minutter før slutt fikk motstanderne inn utligning og to poeng glapp for Ranheim. Slik skulle det også gå i kveldens kamp.

I samme spilleminutt som mot Elverum ramler ballen ned inne i feltet etter dødball. En stor klynge av fotballspillere prøver å få sparket ballen i sin retning. Til slutt er det en med mørkeblå drakt som lykkes og ballen triller over målstreken. Et realt "shitmål", estetisk, men aller mest for Ranheims del som måtte dele poengene med Florø i kveld.

Neste runde kommer Sandnes Ulf på besøk. Kampen vil gå uten Daniel Kvande som fikk sitt andre gule kort på tampen av kveldens kamp. Dermed rødt kort, og Ranheims første utvisning i OBOS-ligaen siden 2013(!)

Annonse fra Obos-ligaen: