Seiersrekken fortsetter!

Iskald Tønne, kanonkule fra Mads og backspill i verdensklasse utgjorde forskjellen i vår andre seier på rad

Annonse:

Etter tre strake tap fikk vi en etterlengtet seier mot Grorud i forrige runde. Åsane - som sikkert var revansjelystne etter forrige møte mellom lagene - sto på motsatt banehalvdel denne fredags ettermiddagen. 

De store sjansene kom ikke akkurat like tett som sild i tønne i starten av denne kampen, men det var nettopp Tønne som skapte den første. Fra sin høyre side la han ut i feltet til Reginiussen som fra omtrent 10 meter feide ballen én meter over mål i det tavla viste 14 minutter. 

34 minutter var spilt da den største sjansen skulle utspille seg. Erlien dro seg ned på venstresiden og la inn i boksen. Der fikk Tønne headet helt umarkert, men ballen gikk i tverrligger. Returen havnet tilbake hos Erlien som ble felt inne i feltet og dommer Lien pekte på straffemerket. Nevnte Tønne viste ingen nåde fra 11 meter og klasket ballen i nota bak Åsanes sisteskanse. 

Få minutter etter straffescoringen skulle igjen Ranheim få gigasjanser. Først prøvde Blakstad seg med et hardt skudd fra distanse, før Erlien var på returen og fikk skutt. Ballen gikk dessverre både over og utenfor målet til Jensen. 

Den andre omgangen startet med et brak fra Ranheim. Først ble Tønne spilt alene igjennom av Reginiussen, men et par touch for mye gjorde at Åsanes forsvar kom seg på rett side. Tønne fikk uansett fyrt avgårde et skudd som gikk i blokka og andreballen endte til slutt opp hos Erlien som skøyt ballen over mål. Deretter ble Sæter spilt nydelig igjennom av Dønnem, men skuddet til spissen gikk i stolpen. 

En spiller som sjeldent treffer stolpene om dagen derimot er Mads Reginiussen. Kapteinen fikk gå og gå så langt han ville og fra drøyt 20 meter fikk han sende avgårde ei bombe helt upresset. Bomba føk som et prosjektil opp i høyre kryss, som ikke engang Dora 1 hadde overlevd en julidag i tre og førr.

I det 78. minutt fikk Åsanes og ligaens toppscorer Henrik Udahl sjansen fra 11-meteren etter at Vågen ble lagt i bakken inne i feltet. Spissen var kald som is og la ballen til høyre i målet hos Barli.

Etter scoringen tente det en liten gnist i Åsane-laget, men innbytter Sørløkk var utstyrt med brannslukker denne kvelden. Robert Williams viste ren Aleksander Foosnæs-klasse da han fosset nedover sin venstreside og kom helt ned til dødlinjen hvor han fikk lagt inn i feltet. Ballen traff perfekt på foten til Sørløkk som i steget enkelt kunne ekspedere ballen i mål. 

Noen sluttspurt fra bortelaget var ikke å finne etter 3-1-målet til Sørløkk. Robert Williams ble lokalt kåret til kampens beste RIL-spiller, noe Åsanes David Wolfe fikk erfare så til de grader. 

Annonse fra Obos-ligaen: