Selnæs klar for Ranheim

Jonas Sørensen Selnæs signerte onsdag kontrakt med Ranheim.

Annonse:

- Jonas er et av de største talentene i regionen, og vi er glade for at han velger å komme til oss. Vi er ikke den største klubben i Norge, men han ser noe i klubben som kan hjelpe ham i sin utvikling, sier hovedtrener Hugo Pereira. 

Selnæs startet med gutte- og ungdomsfotball i Malvik, før turen gikk til Trygg-Lade og senere Kolstad. I årets sesong har han spilt 13 kamper i 3.divisjon for de rødkledde fra Trondheim Sør.

I tillegg har han trent regelmessig med Ranheim, og nå blir han en del av Ranheim-troppen permanent. 

- Jonas er en ung og talentfull trønder, som blomstrer i lokalfotballen i 3.divisjon for Kolstad. Vi har fulgt med han i de siste 3-4 årene, og alle parter er enige om at timing er rett nå - både for klubb og spiller. Vi tror han kan være med å konkurrere om en plass på laget fra august av, sier Tarjei Smågesjø, leder for prestasjonsutvikling i Ranheim Fotball.

- Det føles veldig godt og riktig. Jeg har fått godt inntrykk av Ranheim gjennom treningene jeg har deltatt på. Det er en veldig bra treningshverdag og det er en flott spillergruppe, sier Jonas Selnæs om overgangen til Ranheim.

Annonse fra Obos-ligaen: