Sen scoring sikret Kristiansund-seier

Tønne-straffe holdt ikke til seier. (Foto: Jørn Engberg)

Kampen mot Kristiansund var fra start av en tett og jevn affære. Gjestene fikk kampens første store mulighet da Kastrati headet over fra kort hold.

Omgangen var preget av mye innsats og lite finspill. Begge lag hadde sjanser, men få virkelig store. At det sto målløst til pause var derfor et helt rettferdig resultat.

Etter pause fikk vi nesten umiddelbart noen gigantiske sjanser. Først fikk Bakenga muligheten på en heading på bakerste, men klarte ikke å trykke avslutningen under tverrliggeren. Deretter var samme mann frampå etter et lavt innlegg fra Olsen Øveraas. Den første avslutningen gikk i blokka, og selv om spissen fikk muligheten på egen retur, fikk han ikke stokket beina fort nok til å få ballen på mål.

Etter drøye timen eksploderte Extra arena. Bakenga var våken, og snappet et dårlig nedtak fra Psyché. Psyché hadde få alternativer utenom å legge spissen i bakken, og dommeren pekte på straffemerket. Erik Tønne var iskald, og sende oss i ledelsen.

Kampen fortsatte å være tett og jevn, og da klokka tikket mot 80 minutter skulle gjestene også få uttelling. Kastrati fikk avsluttet fra 16 meter, Barli måtte gi retur, og på den var Pellegrino raskest.

I et forsøk på å ta med alle poengene satte vi i en skikkelig sluttspurt. Solbakken erstattet Foosnæs i et forsøk på å skape mer offensivt, og vi skapte flere halvsjanser etter innlegg og hjørnespark.

Men så skjedde det som ikke skulle skje. Gjestene fikk frispark på midtbanen, og flyttet opp. I feltet var Psyché sterkest, og selv om Barli fikk en hånd på avslutningen, klarte han ikke å holde den ute. Kampen endte 1-2.

Nå går vi inn i en landslagspause, så det blir ingen kamp neste helg. Om to uker er vi derimot i gang igjen, og da går turen til Marienlyst, hvor Strømsgodset venter.

Neste hjemmekamp er den 22. september. Da kommer et gulljagende Bodø/Glimt, og vi trenger all støtten vi kan få. Billetter kjøper du her.