Seriestart 2.påskedag 2021

Eliteserien og OBOS-ligaen har oppstart 2. påskedag med avslutning siste helgen i november i 2021.

Annonse:

Forbundsstyret har vedtatt hovedterminlistene for 2021-sesongen.

Toppserien og 1. divisjon kvinner starter 20. mars med avslutning første helgen i november. Oppstart kan imidlertid bli justert dersom UEFA endrer sine planer for gjennomføring av ungdomsturneringene vinteren 2021.

Eliteserien og OBOS-ligaen har oppstart 2. påskedag med avslutning siste helgen i november. Klikk her for å se herrenes hovedterminliste for 2021.

Cupfinalen 2021 er delt mellom kvinner og menn. For kvinnene planlegges det med juniorfinale (J19) fredag 29. oktober og finale senior 31. oktober, Finalen i NM for menn går søndag 17. oktober med juniorfinalen fredag 15. oktober. Alle fire finalene går på Ullevaal Stadion dersom vær- og føreforhold tillater.

- Ideelt sett hadde en ønsket en felles finalehelg for kvinner og menn, men dette lot seg imidlertid ikke gjøre i 2021 fordi internasjonale turneringer er lagt til ulike tidspunkt for kvinner og menn, sier leder av NFFs konkurranseavdeling Nils Fisketjønn.

- Vi har fått på plass en terminliste som muliggjør flytting av kamper for våre lag som skal ut i internasjonale kamper. Det å legge forholdene til rette for norske lag som skal delta internasjonalt, er en av våre prioriteter, sier sportssjef i Norsk Toppfotball, Erik Soler.

Annonse fra Obos-ligaen: