Sesongavslutning for U23

U23 hadde onsdag kveld en fin avslutning på 2022-sesongen med god mat, hyggelig samvær, quiz og ikke minst prisutdelinger.

Annonse:

Etter en flott høstsesong blir det nå godt med noen uker juleferie før oppkjøringen til 2023-sesongen begynner 9. januar. Det er gledelig å meddele at vi så å si får med oss hele stallen videre i jakten på Norsk Tipping-ligaplass i 2024. 

Men før vi kommer til 2023 var det på sin plass med litt heder og ære etter 2022-sesongen. Først og fremst heder til hele gruppa som har vært eksemplariske i sin etterlevelse av klubbverdiene fellesskap, lidenskap/glede og utvikling. Enorm utvikling både på og utenfor banen.

20221207_182637.jpg
Job well done: Årets hovedtrener Eskil Husby ønsker velkommen til sesongavslutning 2022.

Årets spiller ble Jørgen Jenshus for sitt lederskap og sin væremåte både på banen og i garderoben. Henrik Standal ble av spillerne stemt fram som Spillernes spiller for 2022, en pris av likemenn som henger høyt og er høyst fortjent for standardsetteren Standal. 

Øvrige priser som ble delt ut var årets toppscorer som i år ble Fridtjof Killi Olsen, årets hissigpropp Alexander Hegdahl, (med kun fire gule til "verstingen" kan vi si at vi etterlever Fair Play så det holder), årets signering humørsprederen Nikolai Vekseth Larsen, årets fremgang Francois Guillemot Venn, som har vært med A-laget stort sett i hele år, og årets Hansen til ranheimsgutten Kristoffer Flo Mørkved.

Prisvinnerne U23 2022
Prisvinnerne fra venstre: Fridtjof Killi Olsen, Henrik Aukan Standal, Nikolai Vekseth Larsen, Kristoffer Flo Mørkved, Jørgen Jenshus og Alexander Hegdahl. Francois Guillemot Venn var dessverre på Oslo-tur.

 

Annonse fra Obos-ligaen: