Sjansefattig kamp endte uavgjort

Ett mål til hvert av lagene på Jessheim. (arkivfoto: SJ Photos)

Ranheim kom best i gang på Jessheim mandag. Ranheim stod høyt i banen og var aggressive i presset. Det tvang hjemmelaget til å gjøre feil, og Ranheim kunne bryte høyt i banen. Dessverre klarte ikke Ranheim å omsette den gode åpning i scoring eller store sjanser.

Det var før det var spilt 20 minutter. Da slo Erik Tønne en pasning over Ull/Kisas forsvar mot Filip Brattbakk. Vingen tok ned ballen, men skuddet fra 14 meter gikk et stykke over mål.

Trønderne fortsatte å presse Kisa bakover på banen og på vår tredje corner skulle det bli uttelling. Corneren ble svingt inn i feltet fra Brattbakk og landet hos Melkersen etter en duell Eggen Rismark hadde vunnet. Melkersen banket ballen inn fra kloss hold og 0-1 på Jessheim.

Etter scoringen la Ranheim seg noe lavere i presset og lot Kisa komme høyere i banen. Det utnyttet hjemmelaget. De gule og grønne prøvde å spille seg gjennom fra høyre, men ble stoppet av Øyvind Alseth. Kisa-spilleren vant allikevel igjen ballen etter en duell med vår back og fikk avsluttet mot mål. Ballen gikk via Daniel Kvande og bak Magnus Lenes.

Mot tampen av omgangen forsøkte Ranheim å gjenskape spillet fra den gode åpningen på kampen, men Kisa hadde grei kontroll på det som kom.

Den andre omgangen åpnet likt med den første. Ranheim som det førende laget, men uten å skape noe som kunne gitt tellende resultat. Man satt allikevel med følelsen av at det plutselig kunne eksplodere. Det var ikke mye justering på siktet som skulle til før ett av lagene hadde brodert seg gjennom.

Nærmest var vel Ranheim da innbytter Simon Marklund fyrte av på halv volley fra utenfor sekstenmeteren, men Hagerup i Kisa-buret hadde tilsynelatende god kontroll.

Omangen ble etter hvert svært oppstykket med mange frispark fra to upresise lag. Kisa forsøkte å bryte Ranheims angrep og kjøre kontringer, men pasningene fremover i banen ble brutt av Ranheims forsvar. Ranheim spilte seg ofte ut på kant, men det ble full stans i en gul og grønn mur.

På overtid kunne Kisa ranet med seg alle poengene da de utnyttet smårot i Ranheims forsvar, men skuddet fra innenfor sekstenmeteren ble blokkert.

Dermed får Ranheim med seg ett poeng fra borteoppgjøret med Ullensaker/Kisa. Ett poeng mer enn totalen mot samme motstander i fjor.

Neste kamp for vår del kommer mandag 12. juli. Da kommer Sandnes Ulf på besøk.