- Skal løpe sokkene av oss

Erik Tønne med oppfordring til publikum foran søndagens kamp.

Annonse:


- Det blir artig å komme i gang med sesongen. Det er en kjent sak at man går en god stund med preseason i Norge, og jeg føler det er på tide å komme i gang. Du føler deg like ung hvert år, for det er den samme kriblinga i beina.

Vingen synes laget har jobbet godt i vinter og hatt god utvikling hvor det er tatt steg i riktig retning. - Alle sier vel det, men jeg føler vi er på et godt sted i form av at vi er robuste og klare til start, sier han.

Tønne spilte venstreback i nærmest hele fjorårssesongen, nå er ligaens poengkonge fra 2020 flyttet tilbake til vingplass, noe han gleder seg over.

- Jeg ble enig med Hugo om at jeg har ting i spillet mitt som er spennende å bruke høyere i banen og sammen hadde vi en fin dialog og vi har fått det beste ut av meg. Forhåpentligvis kan jeg bidra med en del målpoeng til laget, og ikke minst i måten vi ønsker å ligge i presspillet, sier Tønne.

Billettene til Brann-kampen går unna, men det er fremdeles gode plasser på tribunen ledig. Ønsker du å se kampen fra tribuneplass,fås billett kjøpt her.

- Det er for å komme å se en sykt sulten ranheimgjeng som skal løpe sokkene av seg for å gi Brann trøbbel. Vi er underdog og trenger den hjelpen vi kan få fra publikum. Det vil hjelpe oss med å få en bedre prestasjon, og unggutta i laget må få kjenne på trykket som kan være på EXTRA Arena. Det tror jeg vil gi de inspirasjon for resten av sesongen, avslutter han.

Annonse fra Obos-ligaen: