Skråblikk: Brann

Det ble for vår del et gledelig gjensyn mot gamle lagkamerater. (Foto: Jørn Engberg)

Annonse:

Vi tok en stor skalp mot våre gode venner Kristoffer Løkberg og Christian Eggen Rismark. Etter scoring av Mads Reginiussen dro vi i land en 1-0 seier i Bergen, og de tilreisende bortesupporterene kunne slippe jubelen løs. Vi har tatt for oss noen skråblikk på elementer som har var avgjørende!

Offervilje

I en tett og hard duell, ofret Erik Tønne alt i duell mot Daouda Bamba. Den godt kjente Kristoffer Løkberg slo en stikkpasning mot Bamba, men Erik Tønne gjorde alt han kunne for å nekte Bamba avslutningsmulighet. Med et heroisk hodestøt langs gresset, fikk han ballen til Furu som fikk klarert!

Helter

Vi får aldri hyllet Even Barli nok! Åtte poeng på Eliteserien Fantasy for andre gang denne sesong, og viser nok en gang at han er av Eliteseriens beste skuddstoppere! Hvilke høyder kan den mannen nå?

En annen helt som ble rettvis hyllet var Brannhelten Azar Karadas for å ha rundet 250 kamper for bergenserne. Den evigunge Karadas har 38 mål på sine kamper for klubben, og vi er takknemelig for at nummer 39 ikke kom ikveld, for den kommer!

Annonse fra Obos-ligaen: