Slik gikk det sist: Stabæk på Nadderud

Ledet to ganger, tapte. (Foto: Jørn Engberg)

Annonse:

Det var Ranheim som skulle ha overtaket på Stabæk på Nadderud etter å ha vunnet 4-1, og scoring etter 30 sekunder i vår første seriekamp i Eliteserien siden 1956 hjemme 2.påskedag. Men tapte 3-2 på Nadderud.

På søndag får vi tilsvarende oppgjør. I fjor ledet Ranheim to ganger mot laget fra Bærum, men maktet ikke å holde inn. 

Løkberg la et helt nydelig innlegg mot Lillebo, som igjen headet ned til Reginiussen. Kapteinen tok en touch forbi Demidov, før han satte ballen i mål bak Sandberg i Stabækmålet.

Like etter svarte Stabæk. Boli var på hugget da Furu headet for svakt tilbake mot Barli. Furu forsøkte å ta igjen spissen, men havnet dessverre litt langt bak, og endte med å felle ham. Dommeren pekte på straffemerket, og ga for sikkerhets skyld Furu det røde kortet. 

En kontring endte med at Reginiussen fikk ballen på rundt 20 meter. Reginiussen klinket ballen i lengste hjørne, og ga oss på nytt ledelsen.

I sluttminuttene av kampen la Stabæk inn en enorm sluttspurt som ga uttelling. Boli fant nettmaskene nok en gang, før Keita avgjorde kampen like før full tid. 

Til kampen på søndag møter vi ikke Franck Boli på banen, han soner for rødt kort da han fikk rødt kort i cupkampen på onsdag. 

Billetter til kampen på Nadderud for Ranheimssupportere kjøpes i denne linken.

Annonse fra Obos-ligaen: