Sliteseier mot Moss

Det ble ingen velspillende kamp, men seieren smakte meget godt. (Foto: Daniel Adams)

Spillet bølget mye frem og tilbake i den første omgangen. Moss kontrollerte ballen mest, men Ranheim hadde flere gode tilløp gjennom overganger. Dessverre var ikke presisjonen i pasningsspillet til stede.

Omgangens største sjanse stod Moss for da de kom alene med Lenes, men Ranheims sisteskanse avverget.

Moss kom best i gang i den andre omgangen med et hardt skudd fra utenfor sekstenmeteren, men Lenes reddet Ranheim.

Etter en drøy time skar Wenaas innover og banket til. Keeper reddet, men ga retur. Der kom Hou løpende og sendte Ranheim i føringen.

Moss forsøkte å pumpe baller inn i feltet, og skapte noen farligheter men Ranheim forsvarte seg heroisk.

Ranheim stod av Moss’ press og rodde i land 1-0. Neste helg kommer Kristiansund på besøk på EXTRA Arena når vi skal takke av Mads Reginiussen og hylle hans fantastiske karriere. Billetter til kampen kan du kjøpe her.