Slo tilbake med målshow

Etter flere kamper med mye frustrasjon foran mål, scorte Ranheim fem mål mot Jerv og tok tre deilige poeng.

Svein Maalen gjorde tre bytter fra bassengkampen mot Øygarden for tre dager siden; inn med Barli, Tromsdal og Karlsen - ut med Lenes, Valla Dønnem og Sollie-Rønning. Ruben Alte, som debuterte fra start forrige runde fikk fornyet tillit fra start.

Og det var nettopp Alte som kombinerte fint med Tromsdal etter bare et par minutter. Pasningen fant Tromsdal som dessverre curler ballen over mål. Ranheim fortsatte å være fremoverrettet de første minuttene - et signal på hva vi hadde i vente den første omgangen.

Ti minutter senere spilte Williams opp mot Tønne som la videre til Karlsen. Spissen sendte ballen i retur til vingen. Han fant Sivert Solli som la inn foran mål hvor Alte kom løpende. Han lot ballen gå videre til kaptein Reginiussen som banket ballen i mål.

Like etter scoringen måtte Ranheim gjøre et bytte; Alseth måtte kaste inn håndkleet til fordel for Torbjørn Heggem.

Ruben Alte kom seg til 2-3 gode muligheter i omgangen etter fine bevegelser i forkant, men dessverre stod Jervs keeper i veien for hans første scoring for trønderne.

Etter halvtimen spilt skulle Ranheim dra frem nok et mønsterangrep av hatten. Williams danset seg forbi 2-3 jervspillere før han slapp videre til Tønne. Han fant Karlsen foran mål som med et enkelt hodestøt doblet Ranheims ledelse.

Innimellom Ranheims sjanser hadde Jerv noen farligheter på hjørnespark, men ingen avslutninger hadde truet Barlis mål så langt.

Ranheim fortsatte andre omgang med å skape gode sjanser, og kunne nå tillate seg å slippe seg litt lengre ned for å kontre ned et reduseringsjagende Jerv-lag. Andre omgang var bare fem minutter gammel da blåtrøyene valgte å kopiere 1-0-scoringen. Alte med en flott stikker gjennom til Solli som slo inn, Karlsen hopper over, og der stod denne gang Tønne og satte inn 3-0.

Ranheim kontrollerte nå det meste av det skjedde på banen. 18 minutter før slutt skaffet Ruben Alte frispark rett ved hjørneflagget. Frisparket fra Tønne fant hodet til Christian Eggen Rismark som stanget inn sitt første etter returen fra Brann.

Også, like før ordinær tid, Ole Sæter drar noen flotte finter og sender ballen videre til Erik Tønne som finner hodet til Sæter foran mål og innbytteren header inn 5-0.