Slutter etter 13 år

Anders Megård har sagt opp stillingen som fysioterapeut i Ranheim.

Annonse:

Siden 2008 har Anders Megård og Arve Kjøsnes delt på rollen som fysioterapeut i Ranheim. Foran sesongen 2021 gikk Kjøsnes til RBK sitt A-lag, mens Anders Megård ble ansatt i 100% stilling som fysioterapeut i Ranheim. Nå har Anders kommet til den konklusjon at belastningen har blitt såpass stor med tanke på antall timer og helger sett opp mot familiesituasjonen, og velger å si opp stillingen sin. 
 
Frank Lidahl beklager avgangen, men viser forståelse for valget til Anders. 
 
- Avtalen var at vi skulle høste erfaringer gjennom 2021 og at Anders også skulle få kjenne på hvordan det var å være èn person og ikke to som tidligere med Arve, og at det var 100% stilling i tillegg. Vi snakker om et menneske som gjennom år har vært en svært viktig ressurs for Ranheim, for spillerne og for de ulike trenerteam som har vært her. Anders er et godt menneske, erfaren og kompetent og godt likt av spillerne. Gjennom 13 år har Ranheim vært en arena der Anders og Arve sammen har fått muligheten til å utvikle seg, samtidig som de har lagt enda mer i potten for å utvikle Ranheim. Slik blir det kvalitet av. Med småbarn og hektisk familieliv kreves det mye med tanke på bruk av helger, forsakelse av ferier og hverdagsøyeblikk med familien. Anders har vært åpen og ærlig og sagt han ønsker å prioritere annerledes i 2022, det står det stor respekt av, sier Frank Lidahl.

Anders Megård og Arve Kjøsnes var ferdig med turnus høsten 2007 og åpnet så egen klinikk, helt uerfarne. Våren 2008 sendte de en henvendelse til Ranheim med spørsmål om det kunne være behov for to sultne talenter i en eller annen rolle. Ranheim sin fysioterapeut hadde på det tidspunktet gått over til RBK, og Ranheim og Stig Winsnes tok sjansen på dem og ga dem muligheten til å starte med A laget. Dermed var det gjort, fra da av bygde og utviklet Megård og Kjøsnes fysiorollen i Ranheim.

- Jeg var på første A-trening 1.april i 2008, da hadde jeg og Arve en dag hver i uka. Den gang var det mer som et feltsykehus, det var kø på behandlingsrommet under trening, humrer Megård.

Deretter har det blitt opptrapping år for år. Kravene til profesjonalitet har økt og fysiorollen har blitt viktigere og viktigere. I perioder var økonomien til klubben slik at det ble mer jobb enn lønn, men lojaliteten og kjærligheten til klubben var like sterk. Anders forteller om et vanskelig valg han nå har tatt, men et valg som kjennes som det rette for han selv og familien. 

- Jeg vil takke alle i Ranheim gjennom mange år for menneskene jeg har fått bli kjent med og erfaringene og opplevelsene jeg har fått være med på. Det har vært oppturer og nedturer, opprykk og lønnskutt. Men når vi nå snart skal skilles er det viktigste jeg sitter igjen med gleden jeg har hatt av å komme på jobb, føle meg verdsatt, viktig og som en del av kollektivet Ranheim. Tusen takk for det. Håper vi en dag sees igjen, hjertet vil alltid banke og slå for Ranheim, sier Anders Megård.

Vi takker Anders for strålende bidrag gjennom 13 år!

Annonse fra Obos-ligaen: