Snudde til seier igjen

Ranheim - Mjøndalen 2-1 (foto: Jørn Engberg)

To revansjelystne lag møtes til perfekt vær og bra med tilskuere på Ekstra arena denne mandagskvelden. Ranheim gjorde en endring fra start i sist kamp, Robert Williams fikk sin seriedebut fra start for året, i Erik Tønnes fravær grunnet gule kort.

Et offensivt Ranheim fra start. Og Allerede etter tre minutter kunne Ranheim tatt ledelsen, etter at Sivert Solli kom seg perfekt ned på dørlinjen, han slo perfekt inn til Marklund som bommet litt med avslutningen.

Bare to minutter senere var Marcus Mehnert på farten, og fikk en perfekt ball, han tok den med seg og avsluttet i stanga.

Ranheim fortsatte å produsere gode prestasjoner, etter ti minutter var det Sivert Solli som kom til en god skuddsjanse etter et godt rullet opp angrep.

Ranheim fortsatte å dominere både i spill og sjanser, kun målet manglet, og to minutter før hvilen trodde hele Ekstra arena at Ranheim skulle ta ledelsen etter glimrende målsjanse skapt av Solli til Mehnert som satte forsøket over mål. Lagene går til pause etter en meget god omgang av Ranheim, der kun målet manglet.

Det var de samme elleve som startet kampen for Ranheim som entret banen etter pausen.

Etter 53.minutter tok Mjøndalen ledelsen etter en kontring fra høyre, som ble slått inn i feltet der en av de hvite var først på pasningen.

Men Ranheim fortsatte å spille sitt spill, og fem minutter etter Mjøndalen tok ledelsen satte Vegard Erlien saken i egne hender. Etter en pasning fra Solli på høyre hoppet Reginiussen over ballen, og Erlien plasserte inn 1-1 via stolpen fra 16 meter.

Da det var spilt 70. minutter skaffet Williams frispark til de blå fra spissen av sekstenmeteren. Marklund prøvde å skru den i lengste vinkel, men en meget god redning av Mjøndalens keeper som fikk slått til corner, avverget scoring.

Og etter 80.min får Ranheim corner, og Ranheim gjør et dobbeltbytte der Ruben Alte ble erstattet av Henrik Loholt Kristiansen, og Mads Reginiussen ble erstattet av Jonas Selnæs som debuterer for Ranheim på Ekstra Arena. Og på den påfølgende corneren tok Ranheim ledelsen da Christian Eggen Rismark ruvet høyest i feltet og stanget inn 2-1.

Og i det 86 minutt skulle Mjøndalen komme til en stor sjanse, heldigvis sett med blå øyne vartet Frenderup opp med en skikkelig refleksredning.  Og Ranheim snur kampen nok en gang i år. og tre nye poeng i banken.

Laget: Laget: Nicklas Frenderup, Sivert Solli, Sondre Langås, Christian Eggen Rismark, Robert Williams, Mads Reginiussen, Jacob Tromsdal, Ruben Alte, Simon Marklund, Vegard Erlien, Marcus Mehnert