Christian Eggen

Sogndal - Ranheim 2-0 (1-0)

Det endte med tap borte mot Sogndal før OBOS-ligaen tar landslagspause. (Arkivfoto: Jørn Engberg)

Det ble som Hugo Pereira spådde på forhånd, en åpen kamp, mellom to lag som liker å spille på samme måte, det hjemmelaget var det skarpeste laget.

Det så lenge ut til at Ranheim skulle gå til pause på 0-0, men fem minutter før pause fikk Sogndal kampens første mål på en overgang. Og Ranheim måtte gå til pause med et mål i sekken.

Da lagene kom på banen for andre omgang  gjorde Ranheim ingen bytter. Sogndal spilte en god kamp, men Ranheim spilte heller ingen dårlig kamp. Men, bortelaget slet med å komme til opplagte sjanser. Et kvarter før kampen var over, doblet Sogndal ledelsen til 2-0 som ble sluttresultatet.

Og nå er det to uker kampfri for ligaen, og vi satser på at Ranheim avslutter sesongen sterkt.

Laget: Nicklas Frenderup, Robert Williams, Sondre Langås, Christian Eggen Rismark, Adrian Bartel (Michael Karlsen 79.min), Jakob Tromsdal (Sondre Hopmark Stokke 79.min), Henrik Loholt Kristiansen  Ruben Alte (Magnus Høiseth 79.min) . Simon Marklund (Jonas Sørensen Selnæs 79.min), Vegard Erlien, Marcus Mehnert