Solbakken til Bodø/Glimt

En eventyrhistorie som bygger Ranheim

Annonse:

Ola Solbakken er klar for Bodø/Glimt. Kantspilleren hadde kontrakt med Ranheim ut 2021, men klubben er nå enige om en overgang som gjør Ola til Glimt-spiller fra 1.januar. Ola er nok et bilde på hva hele trøndersk fotball handler om.

Etter en god oppvekst i et solid miljø på Melhus ble det RBK og Salmar akademiet. Etter junioralder var det ikke plass i RBK sin A-tropp, Ranheim ble valget og arenaen for ny utvikling. Som Ranheim skal være for trønderske spillere med potensial.

To år senere står Ola med 37 kamper i Eliteserien, har tatt nye steg og blitt attraktiv for større klubber. Slik vi ser det er det nok en eventyrhistorie som bygger Ranheim som klubb og hva vi skal være.

Svein Maalen forteller mer om tiden med Ola.

- Ola kom hit som junior fra RBK2. Han har vært utviklingsorientert og jobbet hardt for å strekke seg opp til vårt nivå. Gjennom sin spisskompetanse, som er fart og dribleferdighet, har han passet veldig godt inn i vår spillestil. Dette gjorde at Ola fikk 37 kamper (26 fra start) for Ranheim i eliteserien. Ola sitt offensive potensiale har også B/G identifisert, og nå skal han få muligheten til å utvikle dette videre der.

Vi har utviklet en ny ung trønder fra juniornivå og spill i 3.div for RBK 2 til å nå Eliteserienivået, og skal nå spille for årets serietoer. Vi skulle gjerne beholdt Ola lengre, men samtidig er det flott at Ola får denne muligheten nå. Det er et klapp på skuldra for arbeidet vi gjør med å realisere drømmen for trønderske spillere.

Vi ønsker Ola lykke til videre og ønsker han velkommen tilbake som gjest og klubbvenn, og som spiller på et hvilket som helst senere tidspunkt.

Annonse fra Obos-ligaen: