Solid 3-1 seier over Aalesund

Effektiviteten før pause avgjorde Ranheims kamp på Marbella. Etter pause hadde blåtrøyene god defensiv kontroll på tangotrøyene

Kampen startet offensivt av begge lag. Ut i hundre fra AaFK, som ble spilt igjennom ned til 16-meteren, ballen ble plukket opp av Barli. Ranheim rett i angrep; Erlien ble på hjørnet av 16-meteren. Frisparket ble slått inn av Tønne, headet en liten halv meter over målet.

Ranheim i ledelsen tidlig

Ranheim fikk fart på venstresiden etter godt kombinasjonsspill mellom Reginiussen, Erlien og Williams. Sistnevnte med innlegg der Erik Tønne plasser godt til høyre side for keeper!

Deretter var det mye spill mellom 16-meterene da ingen av lagene klarte å bryte igjennom den siste tredjedelen.

Omtrent ved halvtimen spilt fikk Sørløkk med seg ballen, driblet seg forbi på høyre side og dro seg innover for å skyte. Skuddet reddet, men slått ut til Erlien som banker inn 2-0!

Det tok ikke lang tid før mulighet bød seg igjen. Erlien vant høyt sentralt i banen, gikk rett mot 16-meteren og slapp til Reginiussen. Han satt den godt plassert til venstre i målet! Dermed kunne Ranheim gå med 3-0 til pause.

God defensiv kontroll i 2.omgang

Etter pause hadde Aalesund mye ball de første 15 minuttene. Ranheim hadde tilsynelatende god kontroll defensivt. Begge lag hadde store sjanser da innlegg fra siden kom inn mellom bakre rekker og keeper, men gikk igjennom alle.

Aalesund spiller seg igjennom på sin høyreside, Reginiussen sen i duell med AaFK-spilleren og lager straffe. Castro setter den til motsatt retning av Barli. 1-3.

I sluttminuttene hadde Ranheim et par store muligheter da Erlien dro seg ned til dødlinja og slo inn mellom bakre rekker og keeper på ny, men ballen gikk igjennom alle.

Noe av siste som skjedde var da Solli dro seg forbi alle ned til 16-meteren, der fant han Høiseth på andre siden. Skuddet til Høiseth gikk over mål. Det var nære det endte 4-1.