Solli med forlengelse

Den hurtige gjennombruddskanten fortsetter i blått etter 2020.

Annonse:

23-åring kom til Ranheim i januar 2018 fra Rosenborg etter utlån til Elverum sesongen før. I 2018 spilte Solli i 8 av kampene Ranheim spilte i Eliteserien. 

I 2019-sesongen hadde Solli utlån til Stjørdals/Blink, og var en av flere Ranheimspillere som bidro sterkt i opprykk til Obosligaen for klubben. I år har han spilt i 12 av 14 kamper, hvor han har flere målgivende pasningser og to scoringer. Vi husker alle det viktige målet i seieren på Briskeby. 

Saken fortsetter under videoen

Kontrakten med kantspilleren gikk ut etter årets sesong, men med dagens forlengelse vil Sivert være Ranheimspiller i ytterlige to år til, ut 2022-sesongen.

Sivert trives veldig bra i Ranheim, selv om han beskriver det første året var litt tungt, der han ikke følte han klarte å bidra med det man ville.

- Med den spillergruppa og garderobe kulturen som vi har og alle som jobbe rundt klubben for at vi ska vær best mulig! så har det vært veldig fine år! Sportslig har vært litt opp og ned, året i Blink var veldig bra for min del, fikk masse spilletid og bygd opp god selvtillit.

Året så langt har gitt mye spilletid og den fotrappe kantspilleren viser muskler etter utlånsperioden i Blink.

- Erfaringen frem til nå tar jeg med meg for å bli en enda bedre fotballspiller, og målet er selvfølgelig å kunne spille i Eliteserien igjen. Jeg vil være en god bidragsyter på og utenfor banen til nytt opprykk til Eliteserien. Jeg gleder meg til de neste to årene i blått, avslutter Sivert.

Annonse fra Obos-ligaen: