Sommerfest i fjæra

Fredag inviterer vi til senkamp i sommersola på EXTRA Arena.

Annonse:

I morgen møter vi Fredrikstad til kamp på EXTRA Arena. Et lag vi har møtt 17 ganger tidligere. 

Første møte var tilbake da vår øverste divisjon het Hovedserien. I to sesonger møtte vi de over fire kamper hvor alle endte med seier til de hvite og rød. 53 år skulle det så gå til vi igjen møtte FFK. Denne gang i cupen 2009 hvor Fredrikstad tok seg videre etter ekstraomganger. 

Billett til morgendagens oppgjør skaffer du her! Før kamp blir det grilling, churros og åpen supporterbutikk og Overvik Corner.

Siden da har alle oppgjør mellom lagene vært i det som i dag heter OBOS-ligaen. 

Forrige møte mellom Ranheim og Fredrikstad var i 2017. Da vi til slutt rykket opp via kvalifisering, mens Fredrikstad rykket ned til nivå 3. 

13.mai 2017 var altså dagen sist laget fra plankebyen tok turen til ranheimsfjæra og EXTRA Arena. En relativt jevnspilt kamp, men det var trønderne som tok det lengste strået. Ett minutt på overtid dukket Michael Karlsen opp i boksen og sikret tre poeng til hjemmelaget.

Billett til morgendagens oppgjør skaffer du her! Før kamp blir det grilling, churros og åpen supporterbutikk og Overvik Corner.
 

I morgen, fredag 2. juli, møtes lagene igjen. Bortelaget har hatt en god start på sesongen og ligger på 3.plass før helgens runde. 

Vi gleder oss til å ønske FFK velkomne tilbake på EXTRA Arena. Det blir kveldskamp, det blir sol og varmt sommervær. Det blir en knallhard kamp om poengene. 

Annonse fra Obos-ligaen: