Sondre Langås tatt ut på landslag

I dag kan Ranheim komme med den gledelige nyheten om at Sondre er tatt ut på G19-landslagssamling.

Annonse:

- Artig! En stor mulighet for min del, en kjempefin sjanse å få teste ut hvordan det er å være med å trene blant de beste på mitt årskull, sier den ferske landslagsspilleren Sondre Langås selv om uttaket.

Samlingen Sondre er innkalt til starter mandag 24.februar i Lillestrøm, og avsluttes med kamp mot Mjøndalen onsdag 26.februar.

- Dette er stort for alle oss i Ranheim! Rekrutt-teamet og barne og ungdomsavdelinga gjør en strålene jobb hver dag og Sondres prestasjoner er en bekreftelse på at mye gjøres rett i vår klubb for tiden, forteller toppspillerutvikler Jonas Lian Hansen.

Så sent som i januar ble Sondre en del av a-troppen til Ranheim. Og signerte sin første proffkontakt for et par uker siden, har nå fått en ny opplevelse med sitt første uttak på aldersbestemt landslag.

- Sondre er en av mange som tar store steg og jobber hardt og tålmodig i vår klubb, og vi er alle stolte av at han får sjansen for G19-landslaget, legger han til.

- Jeg vil også påpeke at Namsos IL har gjort en kjempejobb med Sondre før han kom hit og fotballoppveksten han har hatt der og i Spillum IL viser at det jobbes godt i mange breddeklubber i Trøndelag, avslutter Lian Hansen!

Ranheim Fotball ønsker Sondre Langås lykke til på sin første landslagssamling!

Annonse fra Obos-ligaen: