Sondre Stokke er klar

Angriperen har skrevet under for Ranheim.

Annonse:

Tidligere i sommer ble det klart at Sondre Stokke og Stjørdals-Blink ble enige om å terminere kontrakten. Nå er han klar for å bidra for Ranheim ut sesongen. 

- Dette blir veldig spennende og artig, har fulgt med laget i år, og Ranheim gjør det veldig bra. Jeg tror det blir en spennende høst, og forhåpentligvis blir vi med å kriger om et opprykk.

- Jeg vil beskrive meg som en spiller som jobber hardt, setter laget først og scorer en del mål. Rett og slett en poengspiller, forteller Sondre Stokke om seg selv.

Klubben er veldig fornøyd med å forsterke, allerede fra før, den gode angreps angrepsrekken. 

- Dette er en sjelden mulighet egentlig, i og med at Sondre ga seg i Blink. Han er blodtent på å prøve seg hos oss ut sesongen, og det er spennende for oss også. En angrepsspiller med nese for å omsette målsjanser og med en bra fysikk. Han kan gi en allerede spennende angrepsrekke flere strenger å spille på i de 13 siste kampene, sier Tarjei Smågesjø, leder for prestasjonsutvikling i Ranheim.

Stokke debuterte for Stjørdals-Blink i 2010. Siden da har han spilt 241 obligatoriske kamper for Blink. I sesongen 2013 og 2014 spilte for han Strindheim i 3.divisjon og noterte seg for 54 scoringer på 57 kamper for de gule og blå. Denne sesongen har han vært på banen i 16 kamper for Stjørdals-Blink i cup og OBOS-liga og scoret 8 mål.

Søndag 31.07 spiller Ranheim hjemme mot Stokkes tidligere klubb Stjørdals-Blink. Billetter til kampen kjøper du her.

Annonse fra Obos-ligaen: