Sørløkk på nye eventyr

Vi har bedt Sondre fortelle litt om tiden sin i Ranheim. Foto: Videomakeriet og Jørn Engberg.

Annonse:

Det har vært et eventyr å ha spilt på Ranheim de siste 4,5 årene. Det er en reise jeg har delt med mange fantastiske mennesker. Ranheim som klubb har lagt til rette for en fin utvikling for min egen del, samt mange andre trøndere.

Ranheim har et fellesskap som strekker seg langt utenfor garderoben, og det har vært avgjørende for klubben at hele bydelen har engasjert seg så mye i fotballen. Jeg har fått venner både i og utenfor garderoben, og jeg har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger etter overgangen til Ull/Kisa.

Jeg er veldig fornøyd med at overgangen nå er i boks og jeg gleder meg til å spille kamper igjen. Jeg trengte en utfordring nå og det tror jeg at jeg får ved å flytte til Jessheim, og å spille for Ull/Kisa.

Jeg er veldig stolt og ydmyk over min tid i Ranheim, og det satt virkelig langt inne å bytte klubb. Jeg kommer til å savne gjengen og jeg gleder meg til å møte de igjen når den tid kommer.

- Sondre Sørløkk

Vi ønsker Sondre masse lykke til videre hos Ull/Kisa og håper han kommer å besøker oss på stadion igjen når det passer :) 

Annonse fra Obos-ligaen: