Sosialkveld for G9

Vi møttes på en pizzaplass godt kjent som Romantica en time før kampen begynte.

Det var litt stille i starten, men stemningen tok seg raskt opp da vi fikk brus. Etter en evighet (10 min, red anm) fikk vi pizza. Han treneren med caps prøvde å si noe, men vi fikk ikke med oss så mye.

Saken fortsetter under bildet

Litt før kamp gikk vi bort mot stadion for å se kamp. Det var stor stemning og vi heiet på Ranheim. Litt dumt at noen voksne hadde hengt opp noe tøygreier foran gelenderet på tribunen, men om vi sto oppreist så vi alt som skjedde. Det var sjanser til begge lag, men det sto 0-0 til pause.

Vi tenkte å kjøpe godteri i pausen, men da sa hun treneren med det lange håret at vi kunne spille fotball i bingen i pausen, så da glemte vi det og sprang bort så fort vi kunne. Etter en evighet (2 min, red anm) kom han treneren med capsen bort med en ball og delte oss opp i urettferdige lag. Men det glemte vi fort da vi begynte å spille. Med en gang vi hadde begynt å spille (13 min, red anm) sa treneren at vi måtte tilbake fordi kampen begynte. Vi sprang tilbake så fort vi kunne.

Av alle ting scoret han der slektningen til han Erling Braut Haaland ikke bare en gang, men to ganger for Start og vi mente at kampen var over for vår del. Da ble det plutselig straffe til Ranheim og vi ropte det vi var gutter om. Og ikke nok med det. Det ble frispark rett før slutt. Det var morsomt at ballen blåste av gårde gang etter gang når de skulle ta det. Dessverre skøyt vi rett i muren, men jaggu ble returen elegant plassert i mål. Da jublet både voksne, barn, trenere og innbyttere det de kunne.

Vi har skjønt at kampen ikke er over før dommeren har blåst i fløyta og at de der fra den andre skolen faktisk er ganske okay.