Start - Ranheim 2-1

Tap årets siste seriekamp. (Arkivfoto: Jørn Engberg)

Ranheim med ny forsvarslinje for anledningen. Tromsdal var trukket ned som stopper sammen med Kvithyld og Langås. Dermed tillot det at bankene Solli og Tønne fikk noe mer offensive arbeidsoppgaver.

Bortelaget åpnet godt, men klarte ikke å skape de store mulighetene. Farligst var vi da Solli førte an en kontring, men ikke foran mål bommet Erlien på ballen.

Større sjanser skulle komme og etter 28 minutter spilte Marklund nydelig gjennom til Mehnert som dessverre måtte se skuddforsøket reddet av Starts keeper.

Minuttet senere fikk Start hjørnespark. Ballen gikk opp i lufta og fra ti meter kastet Bjarni Antonsson seg rundt og brasset inn 1-0 til Start.

Erlien svært nære utligning ikke lenge etter da han mottok pasning fra Mehnert på straffemerket, men skuddet gikk høyt over mål.

Et mer offensivt Ranheim-lag ut på banen i andre omgang. Klarte å bite seg fast rundt Starts sekstenmeter i lengre perioder, men det så lenge ut som dette var en av dagene hvor ballen ikke ville i mål.

Et kvarter før slutt skulle endelig scoringen komme. Marklund mottok ballen i returrom, dro av én mann før han plasserte ballen i lengste - via stolpen.

Ranheim fortsatte trykket etter utligningen, og Marklund fikk en ny mulighet til å score men denne gang ble skuddforsøket blokkert.

Ikke mange minuttene etter spilte Start over Ranheims forsvar og i bakrom. Tønnessen fikk en touch på ballen foran Lenes og foran det tomme målet kunne ikke Sanyang gjøre annet enn å sette inn 2-1 for Start.

Ranheim klarte ikke å gjenskape noe trykk mot Starts mål etter kampens tredje scoring og dermed ender det 2-1. Vi ender på 8.plass i årets OBOS-liga. Kvalifiseringsplassen hadde ikke vært mulig uansett resultat i dagens kamp ettersom Sandnes Ulf vant sin kamp mot Bryne.