Start - Ranheim 3-1

Tapte på Sørlandet.

Første halvdel av omgangen var preget av at begge sleit med å komme til de store målsjansene. Begge lag hadde muligheter til å score, men dessverre ble Erliens skudd etter to minutter  fra seksten meter reddet av Starts keeper. Etter åtte minutter kom hjemmelaget til en sjanse, men heldigvis for de blå var keeper Lenes på plass og reddet headingen fra kloss hold. Midtveis i omgangen kom kampens hittil største sjanse til Ranheim etter en corner. Melkersens heading fra fem meter gikk en halv meter til side for mål. Etter en halvtime kunne Ranheim fort ha tatt ledelsen da et framspill fra Tønne til melkersen gikk gjennom hele feltet, noe som satte starts keeper ute av spill, men ballen gikk i stolpen. Start hadde litt mer banespill enn de blå, men Ranheim virket farligere og skapte mer når de hadde ballen og gikk framover på banen.Fem minutter før pause rullet start opp et lekkert angrep på venstre side, ballen endte til slutt opp hos Schulse som fra fem meter sikkert ordnet 1-0 til Start. Et resultat som sto seg ut omgangen.

Når lagene kom på banen klare for andre omgang, gikk det 90 sekunder før ballen lå i Ranheim målet, etter et langt kast og kriging foran mål. 2-0 til de gule.

Nå tok Ranheim skikkelig tak i spillet og ble belønnet med scoring på vakkert vis, Reginiussen chippet ballen inn i feltet, der Melkersen brasset ballen kontrollert i mål. I denne perioden av kampen presset Ranheim Start skikkelig tilbake på banen, og  kun en meget god redning av Starts keeper hindret at det ble 2-2. I stedet kontret Start inn 3-1 tyveminutter før slutt. Ti minutter før slutt kunne det stått 4-1 til hjemmelaget, om det ikke hadde vært for at Lenes vartet opp med en kjemperedning. Det ender 3-1 på sørlandet i en kamp der resultatet lyver litt i forhold til kampbildet.  Der Ranheim var det førende laget store deler av andreomgang.