Steinar fikk telefon fra Mads

Mads Reginiussen startet dagen med fortelle om fortsettelsen i Ranheim, deretter ringte han supporterne.

Annonse:

Gutta ønsker flest mulig på stadion og kamp for å støtte de i jakten på nye seiere i 2020! 

Mandag kveld ringte de til 200 av fjorårets sesongkortholdere. Det var god stemning og mange positive tilbakemeldinger å få fra de som ble oppringt. Flere spillere slo av en god prat med nysgjerrige supportere som er spent på oppladningen til en ny sesong.

Spillerne selv syns slike kvelder er veldig hyggelige, og de føler seg nærmere knyttet til supporterne ved å få solgt de sesongkort personlig.

Vår trofaste og engasjerte supporter Steinar Moen Sund ble oppringt av vår kjære Mads. Steinar hadde sneket seg bort fra opprydding i huset og lå på senga å skrollet på telefonen oppi senga. 

- Tidligere i dag kom jeg over nyhetsaken om Mads hadde bestemt seg for å fortsette i Ranheim, og ble helt overbegeistret over denne nyheten. Jeg kasta telefon og hoppa i sofaen, forteller Steinar.

Kort tid senere ringte telefonen, og det var Mads i andre enden av røret. Noe han selvsagt trodde var en spøk fra en kompis.

Mads fikk overbevist han om at det VAR han som ringte, og at han ønsket han velkommen tilbake på stadion sesongen 2020. Steinar kjøpte selvsagt sesongkort og var overlykkelig over å ha sikret seg plassen «sin». 

- Nå sitter jeg igjen med en mistanke om at hjemmet mitt er overvåket, avsluttet Steinar med et glimt i øyet.

Fikk du ikke en telefon i går kveld? Fortvil ikke, det kommer nye sjanser i dag. Da møtes spillerne igjen klokken 17.30 og skal ringe frem til klokken 20.00

Har du ikke mulighet til å snakke med spillerne i kveld så er det ingen fare, 
ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne med å fornye eller kjøpe et nytt sesongkort.

Sesongkortsalget for 2020 har startet veldig bra, noe som tyder på at svært mange er veldig glade i oss. Vi gleder oss til deg å se dere alle sammen i fjæra til våren! 

Sesongkort kjøper du her

Annonse fra Obos-ligaen: