Sterk borteseier mot serielederne

Ranheim stanget og stanget. Så snudde alt for Ranheim som tok en utrolig sterk borteseier mot Mjøndalen. (Arkivfoto: Jørn Engberg)

Ranheim kom best i gang og skapte et par gode sjanser ved Mehnert og Erlien.

En frisk åpning av bortelaget til tross; etter drøye 20 minutter kom Mjøndalen på sitt første angrep. Innlegg fra høyresiden gikk på motsatt side, hvor en bruntrøye hadde løpt seg fri fra Solli og pirket ballen over streken.

Jevnere periode nå, hvor Ranheim hadde mest ball mot et dyptliggende hjemmelag.

Ingen flere store sjanser ble det og lagene gikk til pause med 1-0.

Etter hvilen var det igjen Ranheim som kom best i gang. Erlien gikk gjennom MIF-forsvaret, men avslutningen fra skrått hold gikk til side for mål.

Minuttene som fulgte prøvde både Reginiussen, Kristiansen og Erlien skuddfoten, men Mjøndalens keeper fikk en finger på alle tre avslutningene.

Men så. Etter å ha stanget og stanget. Ruben Alte plukker opp en retur og banker den i nettmaskene og 1-1.

Kun minutter senere banker Tønne ballen langt opp mot Mehnert. Spissen snapper ballen før Mjøndalens forsvar og setter 2-1 alene med keeper.

Nervepirrende avslutningskonserter hvor Mjøndalen flyttet folk opp og inn i boks. Lange baller. Men Ranheim holdt stand. Tre poeng blir med hjem fra Mjøndalen. Første tapet i år for serielederne.

Ingen tid til hvile for Ranheim. Allerede søndag er det ny kamp. Da kommer Fredrikstad på besøk til EXTRA Arena. Bli med å fyll stadion! Kjøp billett her!