Sterk førsteomgang holdt til seier

Ranheim var best i førsteomgang og det var nok for å vinne mot Ullensaker/Kisa, da vertene var sterkest i andre omgang.

Ranheim åpnet med best ved å komme til flere store muligheter. Først kom en kontring da ballen ble slått over til Lillebo på bakerste, men situasjonen blokkeres Kisa-stopperen. Etter litt kluss i bakre rekker faller ballen ned til Kim Riksvold som fyrer av lavt mot hjørnet, men keeper henger med og avverger!

Flere store Ranheim-sjanser ga mål til slutt

Ved en corner faller ballen ned i bakre del av feltet hvor Mads Reginiussen får tid til å fyre av en rakett, den går i tverrliggeren, og Kisa får klarert ballen unna farlig sone.

Best i først omgang! Barli best i 2.omgang!

— RE
Ranheim scorer etter 22 minutter. Det kommer en lang ball bakre, nok en gang kluss i bakre rekker hos Kisa-forvaret, dårlig kommunikasjon gjør at Mats Lillebo dukker opp der ballen faller ned og passerer keeper før han setter inn 1-0.

Ull/Kisa var nære på en utligning noen minutter senere ved en corner. Absihr rager høyest i dullen midt foran mål, headingen styres mot det lengste krysset, men heldigvis over målet.

Like før pause får Ranheim stor sjanse ved frispark av Daniel Kvande. Først er Lillebo som er nede å forsvarer, vinner ballen til Gjersten som fosser fremover langs høyrekanten, felles av Absihr kontant midt inne Kisas halvdel. Kvande slår et utsøkt korridorfrispark over 16.meteren og inne på 7-8 meter dukker Lillebo opp, header like utenfor målet.

Ranheim satt på prøve

Ullensaker/Kisa får rullet godt, sender en crosser til vingen på motsatt side som svinger inn på bakre hvor motsatt back har dukket opp og fåravslutttet godt, men keeper Barli med mesterlig benparade.

Godt kombinasjonsspill av Kisa ga ny stor sjanse da ballen flikkes igjennom i rom 1 innenfor 16.meteren, men igjen redder Barli mesterlig.

I tillegg får Ull/Kisa to nye gode muligheter til å utligne ved et skudd som curles mot lengste og da trønderen Ole Kristian Langås fosset nedover langs kanten fikk han en god 45 pasning foran Ranheim-målet, men ingen Kisa-spillere nådde ballen.

En god mulighet for Ranheim når Mats Lillebo får ballen inne i 16.meteren og skyter på halvspretten, men skuddet går like over mål. Selv om Ranheim ble kjørt i 2.omgang vinner Ranheim fortjent etter en strålende første omgang.