Stina er årets fotballfrivillig

Stemt frem som vinner av årets fotballfrivillig 2022 (Foto: Videomakeriet)

Annonse:

I høst skal OBOS i samarbeid med NTF kåre årets fotballfrivillig. 

—2022 er frivillighetens år, og siden OBOS er tungt inne som sponsor av både topp og bredde i norsk klubbfotball, er det helt naturlig at årets kampanje handler om de frivillige. Innsatsen fra de mange tusen frivillige i norsk fotball er helt uvurderlig. Tenk bare på hvor mange frivillige som bidrar for å få gjennomført kamper i OBOS-ligaen, eller som stiller opp som trenere for våre barn og unge, sier Eddie Chr Thomas, sponsoransvarlig for idrett og aktivitet i OBOS.

Høstens kampanje handler om to ting: Den skal hylle, hedre og anerkjenne alle de som allerede gjør en stor innsats som frivillig, men samtidig også vise frem alle de fantastiske mulighetene som finnes som frivillig i en fotballklubb og ikke minst alle de fine opplevelsene man kan være med på.

Personer fra Ranheims frivillighetsapparat ble onsdag kveld kalt inn til et møte om kamparrangement gjennom sesongen 2022. Lite visste de at de i stedet skulle være med når vår egen Stina Mostervik ble kåret til årets fotballfrivillig 2022. 

Det var en rørt prisvinner, jury og forsamling da juryens begrunnelse ble lest opp. 

Se video under: 


Annonse fra Obos-ligaen: