SSJ05503-Kick-Off-Ranheim-2023-

Stor stemning på Ladekaia

Torsdag kveld arrangerte Ranheim sitt årlige kick off (Foto: SJPhoto)

Annonse:

I magiske omgivelser på Ladekaia var det stinn brakke, og en veldig fin atmosfære. Nær 200 gjester inne i det intime og vakre lokalet, med vår samarbeidspartner Ladekaia.

Se flere bilder nederst i saken

Det var åpent for alle og kjøpe billett, noe som gjorde at spillere og trenere, samarbeidspartnere og sponsorer, Forza Ranheim og alle med et hjerte for Ranheim var hjertelig velkommen. Det var godt humør på samtlige bord, og man kunne høre i lokalet at det var god stemning.

Saken fortsetter under bildet

SSJ05655-Terje-Walter-Kick-Off-Ranheim-2023-.jpg

Først fikk vi servert en nydelig spekemat buffet. Etter maten startet underholdningen, først var det Trond Helge Johnsen med band som spilte tre låter. Så var det konferansier Frank Lidahl som snakket med styreleder Kolbjørn Selmer om årets forventninger til laget. Neste på listen over underholdning var Terje Walter med band som spilte en ny låt, og noen gamle til stor applaus.

Så var det tid for å vise fram årets drakter med spillere som modeller. Den nye innmarsjakken var det Sander Amble Haugen som var modell for. Keeperdrakten viste Nicklas Frenderup fram, Hjemmedrakten sto Bendik Bye for, mens Arne Gunnes viste fram bortedrakten.

Hele arrangementet ble avsluttet med rosinen i pølsa, introduksjon av årets spillerstall.

Annonse fra Obos-ligaen: