Storflor forlenger

Kantspilleren blir å se i Ranheim-trøya også neste sesong.

Annonse:

Øyvind Storflor rundet 400 kamper på toppnivå da vi avsluttet 2018-sesongen borte mot Vålerenga for en drøy måned tilbake. 

Kantspilleren fikk 23 minutter som innbytter og satte et verdig punktum på en fantastisk sesong med en frisparkscoring slik vi kjenner han. 

Nå er han klar for en ny sesong i Ranheim-drakta. 

Sesongkort for alle kampene i 2019 kjøper du her

- Fin utfordring

Storflor kom til Ranheim foran 2017-sesongen og var med på å spille klubben opp i Eliteserien i sin første sesong for oss. Kommende sesong blir hans tredje i Ranheim-trøya.

- Jeg føler meg heldig som fortsatt har en skadefri kropp og som får holde på med det som er det artigste, nemlig å spille fotball. Samtidig står vi foran en fin utfordring neste år, noe som trigger meg. Forhåpentligvis vil klubben også dra nytte av min erfaring da vi har en relativ ung tropp. Jeg ser virkelig fram mot en spennende sesong med Ranheim, sier Storflor selv til Ranheims hjemmeside. 

- Veldig fornøyd

Sportslig adm. leder Ivar A. Sandvik er naturligvis godt fornøyd med å ha Storflor med på laget ytterligere en sesong. 

- Vi er veldig fornøyd med å ha Øyvind med oss ett år til. Mye rutine, kanskje ikke i form av alder, men i form av spilletid forsvinner og har forsvunnet ut fra Ranheim i løpet av året. Derfor var det viktig for oss å få plass Øyvind, sier Sandvik. 

- Øyvind er en av våre mesterlærere og har en viktig rolle også i garderoben. Han har en sterk posisjon i gruppa og er veldig flink til å ta vare på, samt bidra i utviklingen av våre unge spillere som vil opp og frem. Han er sulten og klar for å være en sterk bidragsyter både på og utenfor banen også kommende sesong, legger Sandvik til. 

Storflor scoret tre mål på 24 kamper for Ranheim i Eliteserien i 2018. 

Annonse fra Obos-ligaen: