Storflor i 400!

Mot Vålerenga nådde Øyvind Storflor en fantastisk milepæl!

Annonse:

I siste serierunde denne sesongen, kom den evigunge kantspilleren vår, Øyvind Storflor, inn og noterte seg for kamp nummer 400! Storflor kom i forkant av 2017-sesongen fra Strømsgodset, og skulle trappe ned fra en lang Eliteseriekarriere. Når 2017-sesongen var ferdig viste det seg at en lang karriere skulle bli lengre, og muligheten for å nå 400 kamper var realistisk. 

Lørdag 24.november ble det runde og solide tallet nådd, og Øyvind Storflor gjorde det på kun på en måte som Øyvind Storflor kan. Fra cirka 20 meter bøyde Storflor ballen over muren, i krysset og ved hjelp av tverrliggeren lå ballen elegant i nota. Selv om målet skulle vise seg å bare være et trøstemål, er det en verdig måte å markere milepælen på.

18 år med toppfotball

Øyvind Storflor debuterte helt tilbake i år 2000 for Rosenborg. Siden den gang har han vært innom Moss, en ny periode i Rosenborg og Strømsgodset før det ble OBOS-ligadebut som 37-åring for Ranheim. Etter et utall med assist og mål på de 399 foregående, var det ekstra passende at han bøyde den i krysset. 

Selv om Øyvind blir 39 i neste måned, håper vi at vi kanskje få se noen flere kamper fra ringreven i 2019. For å sikre deg muligheten til å se om Storflor dukker opp i 2019, kan du skaffe deg sesongkort her.

Under har du intervjuet som ble gjort med Storflor etter kampen mot Enga og listen over spillere med over 400 kamper:


Over 400 kamper

  • Daniel Berg Hestad - 473

  • Morten Berre - 452

  • Roar Strand - 439

  • Frode Kippe - 425

  • Espen Hoff - 406

  • Øyvind Storflor - 400

Annonse fra Obos-ligaen: