Storseier i fjæra

Ranheim tok tre poeng etter fem fulltreffere. (Foto: Jørn Engberg)

Kampen kunne ikke åpnet bedre for Ranheim. Først dro Tangvik av en Kisa-spiss før Marklund skrudde ballen motsatt til Mehnert som løp igjennom alene med keeper og satte inn 1-0.

Etter det hadde Kisa 2-3 store sjanser til å utligne, men Tangvik holdt buret rent.

I stedet var det Ranheim som skulle få den neste scoringen da Kamanzi banken ballen inn foran mål til Melkersen som pirket inn 2-0.

Og like før pause skulle forrige scorings tilrettelegger vise frem skuddfoten. En kort corner havnet utenfor sekstenmeteren til Kamanzi som skrudde ballen i krysset med venstre fot.

Dermed 3-0 til pause.

Andre omgang var bare syv minutter gammel da hele EXTRA Arena holdt pusten. Jonas Pereira ble liggende tilsynelatende bevisstløs etter å ha falt hardt i bakken etter en hodeduell. Pereira fikk umiddelbar hjelp fra lege og båremannskap og bble til slutt hjulpet av banen. Forsvareren var bevisst og klar da han fikk tilsyn i garderoben. Han ble naturligvis fraktet til sykehus for sjekk. Hele Ranheim ønsker Jonas god bedring.

Kampen kom omsider i gang igjen med mye spill frem og tilbake. Først drøye 12 minutter før slutt skulle det igjen ta fyr foran målene. Først reduserte Ullensaker/Kisa før Ranheim nærmest umiddelbart økte til 4-1 ved Sivert Solli.

Fem minutter før full tid ble hjemmelagets femte scoring satt inn av Filip Brattbakk etter en lekker flikk fra Michael Karlsen.

Dermed 5-1 og nye tre poeng til Ranheim som klatret noe på tabellen. Nå venter ny kamp allerede til midtuka når vi tar turen til Sandnes. Neste lørdag blir det trønderderby mot Stjørdals-Blink på EXTRA Arena!