Støtteapparatet 2021

Dette er de viktige folkene tettest på laget, som skal hjelpe de den kommende sesongen.

Annonse:

Nytt år og ny sesong, med litt forandringer hos støtteapparatet. Svein Maalen fortsetter som hovedtrener og Are Tronseth og Jonas Lian Hansen fortsetter som medtrenere.

Arne Cato Gellein fortsetter som keepertrener, mens Anders Megård får hovedansvaret som fysioterapaut på heltid. Tarjei Smågesjø fortsetter med analyse og scouting for klubben og Olav Aas fortsetter som lege.

Fredrik Eriksen fortsetter som teamleder sammen med det fantastiske materikkteamet Roar Aune og Sigbjørn Hoff, mens den mangeårig helten Kjell Danielsen takkes for nydelig innsats i nærmere 15 år i klubben.

Nytt av året her er at Gunnar Stene, som kom inn i teamet i fjor, vender snuten tilbake til Lerkendal etter stort behov for hjelp i matrikkteamet hos RBK. Leif Husvik som har vært mangeårig materialforvalter for RBK blir nå en del av teamet med Fredrik, Sigbjørn og Roar. Vi ønsker Leif hjertelig velkommen! :) 

Materialforvaltere 2021-Matrikker

Vi vil samtidig rette en stor takk til Gunnar Stene, Arve Næss Kjøsnes og Ulrik Wisløff for innsatsen de gjorde for klubben og vi ønsker de lykke til videre hos Rosenborg Ballklub.

Annonse fra Obos-ligaen: