Straffet i generalprøven

Effektivt Levanger straffet Ranheim i siste kamp før seriestart. (Arkivfoto)

Ranheim med ballinnehavet og det meste av initiativet i første omgang. Kampens første store sjanse gikk til Emilsen som fikk en god mulighet da Solli fant midtbanespilleren i feltet, men skuddforsøket ble slått til corner.

Ranheim fortsatte med å forsøke å spille seg gjennom et dypt LFK, men klarte ikke å skape de store sjansene. I stedet var det hjemmelaget som skulle slå til to ganger like før pause. Først 1-0 på heading ved Arne Gunnes, før de kontret inn 2-0 like før hvilen.

Kampbildet var det samme i andre omgang, med et Ranheim-lag som forsøkte å finne åpningene i LFK-forsvaret. Ranheim fikk straffe, men Bendik Bye bommet fra krittmerket. Etter dødball kunne i stedet Levanger øke ledelsen til 3-0 etter heading på første.

Etter dette kom Ranheim til noen avslutninger på mål, men ingen av de skapte trøbbel for LFKs sisteskanse.

Dommeren blåste av på 3-0. En kamp Ranheim hadde det meste av initiativet men det ville seg ikke foran mål. Hjemmelaget var effektive og scoret på sjansene de fikk.