Surt hjemmetap

Ranheim - Stabæk 0-1 (0-1) Foto: Jørn Engberg

Kampen startet med en stor Ranheim sjanse før minuttet var godt. Erlien kom alene med keeper, men skuddet gikk til side for langhjørnet i Stabæk målet. Ranheim fortsatte å være aggressive de neste fem minuttene, og det virket som et påskrudd Ranheim lag fra start.

Stabæk første skudd på mål kom etter ti minutter, et skudd fra 20 meter som Lenes fikk slått til corner. Fem minutter senere kom Stabæk til nok en skuddsjanse inne i Ranheims boks, men Langås fikk kastet seg ned og blokkert skuddet, en meget viktig involvering.

Etter 20.min skulle Ranheim varte opp med et meget godt kombinasjonsspill inne i Stabæks boks. Dessverre gikk skuddet fra Erlien i stanga

Ranheim med nok en stor sjanse da Tønne snappet et utspill fra keeper, men skuddet gikk over mål.

To minutter før pause ble en ball slått inn i Ranheims boks, og det var Stabæks trønder Simen Wangberg som vant duellen inne i feltet og laget 0-1 som sto seg til hvilen.

Da lagene kom på banen klare for andre omgang, virket det som Stabæk ville doble ledelsen sin fra start, men Ranheim klarte å forsvare seg bra på bortelagets høye press. Og etter 55.min kom Erlien nok en gang til en god skuddmulighet fra 16 meter, men skuddet gikk rett på keeper.

Ranheim hadde nå ridd av presset fra start av omgangen og førte kampen. Stabæk lå lavt i banen for å ta i mot Ranheims angrepsforsøk.

I det 74.min gjorde Ranheim et dobbeltbytte, der Ruben Alte og Sivert Solli ble erstattet av Michael Karlsen og Magnus Høiseth, i et forsøk på å jakte redusering. Noe vi ikke klarte.

Laget: Magnus Lenes, Sondre Langås, Daniel Kvande (Sevald Andreassen 90.min) Christian Eggen Rismark, Adrian Bartel, Mads Reginiussen, Jacob Tromsdal (Henrik Loholt Christiansen 80.min), Ruben Alte (Michael Karlsen 74.min) Sivert Solli (Magnus Høiseth 74.min), Vegard Erlien, Erik Tønne.