Surt tap i Sandnes

Sandnes-Ulf - Ranheim 3 - 2 (Arkivfoto: Jørn Engberg)

Ranheim gikk rett i strupen på hjemmelaget på jakt etter det første målet i kampen. Allerede etter 20 sekunder kom Mehnert seg i en god skuddposisjon, men ballen ble blokkert og gikk til corner.

Ranheim fortsatte å presse hjemmelaget, og etter 4.min ble Erlien taklet på 20 meter, Frisparket tok Kaptein Reginiussen seg av, og bøyde ballen i lengste kryss 0-1.

Og Ranheim fortsatte å kjøre på, og før det var spilt ti minutter av omgangen, tryllet Ranheim angrepet opp et meget bra angrep, Mehnert fikk avsluttet alene med keeper, men ballen gikk rett utenfor.

Etter ca halvspilt omgang, kunne hjemmelaget redusert, men en redning på strek av Eggen Rismark forhindret baklengs i første omgang. Men det skulle ikke gå mange minuttene etter den store sjansen til hjemmelaget, før de ble tildelt straffespark. Som de utlignet på, og 1-1 etter 25.min.

Andre halvdel av omgangen var det lite sjanser til begge lag. Ranheim var nære tre minutter før pause, da Reginiussen fikk et innlegg på hodet inne i boksen, dessverre gikk forsøket til side for mål.

Ranheim gjorde ingen bytter i pausen.

Når lagene kom på banen for andre omgang, kan vi trygt si at hjemmelaget var gode og effektive det første kvarteret. Da de først tok ledelsen 2-1 etter 55.min og 3-1 etter 60.min.

I jakten på redusering var Erik Tønne veldig nære da han klinte til fra 16 meter, men skudet gikk i tverrliggeren og i ryggen på hjemmelagets keeper

Og etter 77.min var det kamp igjen, da Jacob Tromsdal fanget opp ei avklaring på 20 meter, og skjøt rett i vinkelen. 2-3

Ranheim presset på etter scoringen, men det endte med et surt tap i Sandnes. Ranheims første bortetap denne sesongen.

Nå retter vi blikket mot neste kamp, som er søndag 17. juli hjemme mot Sogndal. Billetter kjøper du her

Laget: Laget: Nicklas Frenderup, Sivert Solli, Sondre Langås, Christian Eggen Rismark, Erik Tønne, Mads Reginiussen, Jacob Tromsdal, Ruben Alte, Henrik Loholt Kristiansen( Simon Marklund 62.min, Vegard Erlien, Marcus Mehnert