Surt tap mot Kongsvinger

Kongsvinger - Ranheim 2-1 (0-1)

Det var et offensivt Ranheim lag fra start i årets første kamp i OBOS-ligaen. Ranheim varierte i å stå høyt og lavt, men uansett hvor de var på banen, kunne man se at samtlige spillere gikk i krigen, og ville vinne hver duell. Ranheim skapte to halvsjanser før kvarteret var spilt, men da det var spilt i 17.min. ble vi vitne til fotballmagi av Ranheim på Gjemselund. Hou så Per Ciljan gå på et løp for å invitere til vegg. Dette oppfattet Hou, og spilte ballen til Ciljan som elegant la igjen en strøken ball som Hou bare plasserte ballen like ved stolpen i langhjørnet.

Ranheim fortsatte å spille god fotball, og hjemmelaget måtte vente til det var spilt en halvtime før de fikk sin første store sjanse, men Erik Tønne fikk ofret seg på streken, og avverget scoring.
Kort tid etter spilte Ranheim seg frem til en ny sjanse. Ballen havnet til slutt hos Emilsen som bøyde ballen mot lengste, men traff tverrliggeren

Lagene gikk til pause på stillingen 0-1 etter en omgang hvor Ranheim var det beste laget.

Da andreomgang startet tok hjemmelaget mer over spillet, og de la om til høyt press for å få flyttet fram laget sitt. Ranheim forsvarte seg godt, og da det var spilt 60 minutter kom Ranheim på ei kontring med Solli og Bye, dessverre gikk avslutningen til side for mål fra sistnevnte. Kongsvingers høye press skulle lønne seg, da de seksten minutter før full tid fikk utligningen sin, og det sto 1-1. Men hjemmelaget ga seg ikke der, og på en corner på overtid fikk de 2-1 som sørget for at alle tre poengene ble igjen på Gjemselund.

Laget: Nilsen, Haugen, Slørdahl, Skuseth, Tønne (Kvithyld 83 min), Emilsen, Skjelbred (Tørset Johnsen 45 min), Hou, Solli (Wenaas 73.min), Bye (Mogensen 67 min) Gaustad (Qvigstad 83.min)

Vi sees igjen på EXTRA Arena til underholdende fotball, og nye muligheter for tre poeng på lørdag. Sandnes ULF er gjester i hjemmepremieren kl.16.00 førstkommende lørdag. Billetter kjøpes her.