Surt tap mot RBK

Til tross for sen utligning, stakk gjestene av med alle poengene i fjæra. (Foto: Jørn Engberg)

Foran et fullsatt Extra Arena var det vi som fikk den første muligheten. Valla Dønnem steg til værs, og André Hansen fikk akkurat fingertuppene på avslutningen.

Etter dette fortsatte vi det gode spillet i en periode. Flere gode kombinasjoner på venstrekanten førte til halvsjanser, dog uten uttelling.

Uttelling skulle imidlertid bortelaget få. Ballen endte hos Samuel Adegbenro, som alene med Barli var sikker.

Like før pause dukket imidlertid Magnus Blakstad opp. Formspilleren, som blant annet tegnet seg for to scoringer mot Brann i sist hjemmekamp, fikk avsluttet på et innlegg fra Reginiussen ute til høyre. Avslutningen gikk via Hedenstad, og i mål bak en utspilt Hansen.

Etter pause var det gjestene som åpnet sterkest. Drøye fem minutter inn i omgangen kom Samuel seg rundt på RBKs venstrekant og la inn til Akintola, som slo Foosnæs i duellen og stanget inn 1-2.

I det kampen dro seg mot slutten satte begge lagene inn sluttspurten. Først utlignet vi ved Ivar Sollie Rønning. Spissen fikk ballen inni 16-meteren, og kippet elegant, visstnok via foten til Hovland, ballen i lengste.

Men Adam var ikke lenge i paradis, for kun tre minutter senere fant Mike Jensen pannebrasken til Søderlund, og gjestene var igjen i ledelsen.

Flere mål kom aldri, og RBK tok med alle poengene hjem til Lerkendal.

Neste lørdag (ikke førstkommende) er det Bodø/Glimt som venter i Bodø. Neste hjemmekamp er ikke før om nøyaktig en måned. Da kommer Brann tilbake for å gjøre et nytt forsøk, og billetter kan du kjøpe her.

Kampfakta

Ranheim-Rosenborg 2-3 (1-1)

Laget:
Barli - Alseth, Kvande, Furu, Foosnæs - Blakstad, Valla Dønnem (Skarsem 64’), Reginiussen - Solbakken, Karlsen (Sollie Rønning 83’), Tønne

Mål: 0-1 Samuel (27’), 1-1 Blakstad (44’), 1-2 Akintola (51’), 2-2 Sollie Rønning (85’), 2-3 Søderlund (88’)

Gule kort Ranheim: Valla Dønnem (56’)